Buitenafwerking

Buitenafwerking

Van Der Vliet komt sebiet!

U wilt uw tuin, terras, parking of bedrijfsomgeving mooi inrichten? Maak kennis met een brede waaier aan topproducten in ons toonpark en realiseer uw droom! Van veel producten hebben we een ruime voorraad in onze eigen magazijnen. Zo kunnen we u snel bedienen. 

Natuursteen versus keramische tegels

Natuursteen straalt karakter uit en is robuust. Wel vraagt het meer onderhoud, het vergrijst en is vlekgevoelig. Keramische (terras)tegels zijn gemakkelijker te onderhouden. Drank of vetvlekken trekken er niet in. En ze lijken zeer sterk op de blauwe hardsteen.

Klinkerpark

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan klinkers en natuursteen in ons ‘klinkerpark’. We hebben er kleine stukjes van elke soort aangelegd zodat u kunt zien hoe dat staat. En u leert ook wat het weer en de seizoenen met uw klinkers doen. We laten ze daarom net wat langer liggen zodat u het effect van zon, regen en wind op de klinkers en natuursteen ziet.


We helpen u graag verder met professioneel advies zodat u op de meest effectieve manier uw terras, oprit en paden kunt onderhouden.
bijv. Hoe halen we het groen van onze klinkers zonder ze te beschadigen?

Onze producten

  • Voegzand, polymeren, gestabiliseerd zand, split
  • Sierkiezels
  • ECCO Grindmatten
  • Terrastegels in blauwe hardsteen
  • Keramische tegels
  • Beton- en kleiklinkers
  • Afboordingen, palissades, klinkerdeksels en afvoergoten
  • Grasdallen
  • Steenkorven

Speciaal aanbod

Kunstgras

Door de droge en hete zomers is er steeds meer vraag naar kunstgras. Wij bieden u verschillende soorten kunstgras aan. Afhankelijk van waar u het wilt gebruiken (bijv. balkon of tuin) en hoe intensief het zal gebruikt worden (bijv. sport) stellen we u het juiste type voor. Hiervoor werken we samen met de Belgische producent Namgrass.

Waterbeheer

Waterbeheer is in deze warmere en drogere tijden heel belangrijk geworden. Overheden vragen om minder verhardingen aan te brengen en minder te betonneren. Het (regen)water moet beter de grond in kunnen trekken. Daarom bieden wij u de honinggraatmatten (eccomatten) aan die ondertussen door veel gemeentebesturen verplicht zijn. De matten vormen een verhard steentapijt dat water doorlaat. In combinatie met worteldoek bespaart u tijd in onderhoud omdat er geen onkruid meer doorgroeit. Ook hebben we klinkers die waterdoorlaadbaar of waterpasserend zijn in ons gamma.Kom gerust eens een kijkje nemen in ons klinkerpark.

Steenkorven

Steenkorven zijn metalen korven die gevuld worden met de stenen die u kiest. U kunt deze korven op maat laten maken. Ideaal om te gebruiken als afscheiding voor uw tuin of parking.