Waarom kiezen voor Van Der Vliet Bouwmaterialen?

Waarom kiezen voor
Van der Vliet?

Van der Vliet komt sebiet!

De slogan die ook op hun vrachtwagens staat en in de wijde omtrek bekend is. Ooit zelf bedacht door een vrachtwagenchauffeur van Van der Vliet en vandaag nog steeds helemaal waar. Bij Van der Vliet wordt er zeer snel geleverd!

“Red mo na Vlitje, want die zen bijna altaa open”

Omdat we heel toegankelijk en goed bereikbaar zijn
Zeiden ze vroeger. En dat was ook wel ongeveer zo. Vroegen waren we tot negen uur ‘s avonds open en op zaterdag tot vier uur. Daarna gingen we eten bij ons moeke. En zelfs zondagvoormiddag deden we open en gingen we tussendoor met moeke naar de kerk. Vandaag zijn we de enige bouwmaterialenhandelaar in de buurt die zaterdagnamiddag nog open is.
“Nog rap efkes langs Vlitje”, zeggen ze dan.

“Gelle pakt nog den tijd om elle klanten den uitleg te doen.
En hier krijgde nog nen goeiendag”

Omdat we er de tijd voor nemen en vriendelijkheid voorop staat

De mensen waarderen dat we tijd voor hen nemen. Ze voelen zich welkom en vriendelijk behandeld. En vooral belangrijk, ze voelen zich geen nummer. Dat hebben we nu ook vertaald naar onze kantoorruimtes. Die hebben we laten verbouwen tot open en transparante ruimtes. Veel muren zijn weggebroken zodat de klant ons veel beter ziet, en wij hem. Wij houden nog van een ‘babbelke slaan’ en een ‘vriendelijke goeiendag’ zeggen.

Omdat ons aanbod heel ruim en groot is

De mensen hier kennen ons en ons aanbod. Het is mooi als die mond-tot-mond reclame zo rond gaat.

"Bij ‘Vlitje hemme ze da"

"Mense kom mee de plans no hie"

Omdat we u een persoonlijke service aanbieden
Ook vroeger deden ze dat al. Dan werden de bouwplannen op zondags hier vaak doorgerekend. Nu doet Greet dat vooral. Ze neemt er graag de tijd voor. Samen met de klant overloopt ze stapsgewijs welke materialen of producten ze nodig hebben met de algemene prijslijst bij de hand. Dan is er snel een uur of anderhalf uur voorbij. “Tegoei uittellen dan weten waaraan en waaraf.” Het gesprek eindigt dan vaak met “Zeg amai, merci voor ullen uitleg he!”.

"Welle vuule os bij elle goe"

Omdat onze klanten tevreden zijn

We houden van een open en eerlijke omgang met elkaar en de klant. We vinden ook dat de klant alles tegen ons moet kunnen zeggen. Niet hard en cru maar gewoon. Dan zijn de zaken ook snel opgelost!

Omdat we aanvoelen welke richting onze klant wilt uitgaan

En daar passen wij onze vragen op aan en stellen hem het juiste aanbod voor.

Omdat onze klanten op hun beurt hun kinderen weer meenemen naar hier

Vroegere klanten zien we later nog wel eens terugkomen met hun eigen kinderen als die gaan bouwen of verbouwen. Ondertussen praten wij even bij met de ouders over de tijd van toen. Die vragen natuurlijk hoe het met ons ouders is, voor hun ‘de Jos, de Fons en Felix’.

Omdat we open en transparant handelen

Is er een probleem of is er een klant niet content? “We loate da ni sluimere.” We bellen de klant op of bespreken het ter plekke. Want we willen iedereen altijd recht in de ogen kunnen kijken. Problemen en moeilijkheden willen we oplossen. “We loate da ni hangen!”

Omdat we mee zijn met de laatste ontwikkelingen

We volgen bewust de nieuwe technologieën in onze sector op om onze klant het beste te bieden. Ook in onze eigen werking doen we dat door bijvoorbeeld gebruik te maken van hedendaagse software waardoor we veel tijd besparen.

“Be Vlitje zn ze goe mee met hunne taad”